SFF

SFF – Sveriges filatelistförbund – är förbundet för frimärks- och vykortssamlare och annan posthistoria. Frimärken är fortfarande ett mycket stort samlarområde. Man skulle kunna tro att intresset för frimärken minskat radikalt sedan e-postens intåg, men det är faktiskt tvärt om. På sätt och vis.

Visserligen har priserna på frimärken gått stadigt uppåt, men baksidan är att entusiasternas skara tyvärr blir äldre och äldre. Föryngringen är ett ständigt problem. Men inget fall utan undantag. En del frimärksföreningar har lyckats mycket väl att locka ungdomar till denna tillfredsställande hobby!

SFF har en bra sida med länkar till samlare över hela Sverige. Listan är sorterad efter ort och nära nog alla orter i Sverige, från Arboga till Övertorneå, finns representerade. Klicka på en ort och låt dig förundras över alla dessa passionerade samlare!

På konungadomet.unixploria.net använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du använder för att besöka oss. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.   Jag vill veta mer!