Vi presenterar länkar till hemsidor som många Unixplorianer regelbundet besöker. Det är inte en regelrätt länksamling. Unixplorianska vänner är personer som vi delar intressen med. Dessa vänner har skapat dessa hemsidor med en passion som inte ligger långt efter Unixploriansk nyfikenhet.

Fler länkar läggs till inom kort. Om du tror att du har en webbplats som är av intresse för oss, vänligen skriv en en rad till oss och berätta lite om dig själv, din hemsida och dina intressen.

Observera att dessa sidor är inte relaterade till våra mikronationella förehavanden, även om våra Unixplorianska vänner ofta delar våra visioner och intressen.

Våra vänner

Alla texter och bilder ägs av upphovspersonerna till respektive hemsida.

Den kosmiska polyhistorn av Michael Hardcastle [Engelska]

“Jag blev inspirerad att skapa min hemsida efter att ha studerat ett antal forskare från 1700-och 1800-talen som hade en allomfattande syn på sina studier av naturen och andra vetenskapsområden. Jag älskar också konsten och hantverket under de två tidsperioderna, särskilt den viktorianska eran. Det som skapades då skapades för att hålla, till skillnad från dagens slit-och-släng. Mitt intresse för kryptozoologi har varit livslångt eftersom min far alltid har haft ett intresse för ämnet och personligen kände människor som hade sett tylaciner här på det australiska fastlandet.”

På konungadomet.unixploria.net använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du använder för att besöka oss. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.   Jag vill veta mer!