En blogg om samlande… Låter det sig göras? Ja, varför inte?! Denna blogg är ett resultat av mitt eget intresse. Jag är sedan länge en närmast manisk samlare av böcker, frimärken, mynt, reklam-pennor, technica, naturhistoriska föremål m.m. Dessutom är jag intendent på Collectioseum, ett litet men naggande gott nationalmuseum!

Det finns bloggar om smalare samlarområden, men ingen som på ett seriöst sätt täcker helheten. Denna blogg syftar till att dela med mig av dagliga tankar kring den underbara hobbyn: att samla. Tips, kuriosa och annat som kan vara av intresse för alla samlare kommer att postas på bloggen.

Vi hörs!

På konungadomet.unixploria.net använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du använder för att besöka oss. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.   Jag vill veta mer!