Eller kanske skulle jag säga: data- och TV-spelssamlare, för många samlar i första hand på TV-spel. För alla er som samlar på spel av olika slag, allt från klassiska Nintendo-spel till senaste PS3-spelen har lite trista nyheter nått COLLECTiO.

I framtiden kommer nämligen, siar skribenterna, spelen aldrig nå fysisk form. Istället kommer spelen att ligga på din hårddisk, nedtankade via konsoltillverkarnas nätverk mot en avgift. Personligen tycker jag utvecklingen är lite trist, eftersom jag gärna vill hålla i en fysisk produkt, vare sig det gäller morgontidningen, filmen eller TV-spelet.

Bara för att det möjligen är smidigare med virtuella produkter betyder det inte med nödvändighet att det ger tillfredsställelse…  Själv föredrar jag fortfarande att köpa spelet i fysisk form, där jag kan bläddra lite förstrött i inlagan medans spelet kör igång.

På konungadomet.unixploria.net använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du använder för att besöka oss. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.   Jag vill veta mer!